Saturday, April 18, 2009

LOTO 6/49, o alta inselaciune?

Peste atatea inselaciuni, furturi de la stat, de fapt tot din banii privati, oare si loteria romana este o vaca de muls, un sistem destept de a face bani?

Din ce in ce mai multe voci spun ca tragerile sunt masluite, un semn fiind faptul ca tragerea are loc la mai multe ore dupa ce sistemele de jos se inchid. Cica in alte tari se poate juca pana la cateva minute inaintea inceperii tragerii. La noi cica s-ar calcula variantele care nu s-au jucat (lucru simplu, care se poate face intr-un minut cu orice pc la ora actuala) si s-ar trage numere care nu s-au jucat sau care s-au jucat numai atunci cand e nevoie, cum ar fi acum de PASTE sau cand e nevoie sa atraga atentia populatiei de la alte evenimente (teoria conspiratiei).

Nu imi dau inca seama cum s-ar face masina de extragere sa iasa exact sase numere, dar daca este asa, daca masina nu este o masina de noroc ci exact pe dos, o masina electronica complicata careia ii spui exact ce sa iasa si ea scoate cele sase numere, atunci treaba e groasa rau, de chestia asta trebuie sa stie o retea mai mare de oameni, toti acestia daca sunt implicati ar trebui sa faca puscarie iar statul sa despagubeasca cumva toti oamenii prostiti atatia ani.

Eu totusi cred ca pana la un moment dat treaba a fost normala, inainte de revolutie era o cutie mare care se rotea cu mana si scoteau bilele una cate una, acum cu sistemele astea cu aer comprimat, cu trapele alea electronice, deja lucrurile pot fi controlate.

Sa vedem, daca iese iarasi castigul mare chiar de PASTE (atentie, scriu mesajul asta in sambata mare, inainte de tragerea de paste) .. atunci temerile multor oameni se vor adeveri si trebuie sa fie facuta o investigatie ce se intampla de fapt daca nu este o inselatorie.

Ne vedem dupa tragere, pana atunci Paste Fericit fara inselaciuni si fara stres, cu calm si pace!

1 comment:

Cetateanul Roman said...

Iata ca in 2011 "marele premiu" s-a "castigat" de Paste :) foarte interesant, mi se pare din ce in ce mai clar